Wat is uw échte leeftijd?

Hoe gezond is uw leefstijl? Als u veel en langdurig zit helpt dat ook niet echt mee. Met enkele lichaamsmetingen krijgt u inzage in uw vitaliteit.
 

Voor wie    

Medewerkers.
 

Waar    

Via de werkgever: binnen het eigen bedrijf in een aparte ruimte met voldoende privacy.
Individueel: op een regionale locatie in een ruimte met voldoende privacy.
 

Kosten    

Deelname is gratis.
 

Hoe aanmelden     

Deelnemers kunnen zich rechtstreeks individueel aanmelden via de button hieronder.

Bent u werkgever en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een workshop binnen uw bedrijf? Vraag dan informatie aan via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 0345 – 478 473.

Programmaoverzicht

De health check bestaat onder andere uit een bloeddrukmeting en een test op de Tanita weegschaal. Deze meet de verhouding tussen spieren, vet, vocht, en botten De health check geeft een aardig beeld hoe uw lichamelijke gezondheid er voor staat.

Zo krijgt u te horen wat uw metabolische (= ‘echte’) leeftijd  is. De metabolische leeftijd zegt iets over de leeftijd van uw fysieke lichaam. U krijgt een toelichting/advies op de uitslag waarmee vanzelfsprekend vertrouwelijk wordt omgegaan. 

Een health check kan ook aan het begin (0-meting) en einde (1-meting) van een traject worden gedaan. Dan is goed te zien wat de individuele resultaten zijn na gedane activiteiten. Resultaten kunt u bijhouden in een individueel vitaliteitspaspoort. 

Tijdsduur health check: ± 15 – 20 min.

Waarom zou u meedoen aan een health check?

Bij Personenvervoer Kort kunnen medewerkers actief aan de slag met hun gezondheid. Zij kunnen gratis meedoen aan een health check. In deze video delen werkgever Ale Kort en chauffeur Janny Cordes hun ervaringen. Misschien ook iets voor u?

 

8 vragen over het nut van de health check

Personenvervoer Kort heeft de health check in huis gehaald. Werkgever Ale Kort en chauffeur Janny Cordes reageren in deze video op stellingen over de health check. Waar zijn ze het wel of niet mee eens? En wat is uw mening?